Ota yhteyttä - Ohjaamo Tampere

Tule käymään tai laita viesti!

 

Ohjaamo palvelee arkisin ilman ajanvarausta klo 13–16. Tervetuloa käymään paikan päälle. Voit myös soittaa, lähettää sähköpostia tai laittaaa WhatsApp-viestin. Vastailemme viesteihin arkisin klo 9–16.

Pysyt kärryillä ajankohtaisista, maksuttomista nuorten palveluista seuraamalla Tampereen Ohjaamoa Instagramissa @ohjaamotampere tai Facebookissa @OhjaamoTre.

Ohjaamo pähkinänkuoressa

Ohjaamo perustettiin, jotta nuoret saisivat matalalla kynnyksellä neuvontaa asiointiin eri viranomaisten kanssa. Suomessa on 70 Ohjaamoa, jotka auttavat työhön, koulutukseen, raha-asioihin ja arjen hallintaan liittyvissä kysymyksissä.

Tampereelle Ohjaamo perustettiin vuonna 2015 Euroopan sosiaalirahaston tukeman hankkeen myötä. Vuonna 2019 Ohjaamo vakinaistettiin osaksi Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelujen omaa toimintaa.

Tampereen Ohjaamossa kohdataan vuosittain satoja nuoria sekä vastatataan nuorten, läheisten ja ammattilaisten sähköisiin yhteydenottoihin. Ohjaamossa työskentelee noin 20 eri alojen ammattilaista. Tällä hetkellä Tampereen Ohjaamossa käynnissä on Taidetta, osallisuutta ja sosiaalisia innovaatioita edistävä TOSI-hanke yhteistyössä THL:n ja kulttuurikeskus PiiPoon kanssa sekä  valtakunnallinen osallisuutta ja psykososiaalista tukea edistävä ONNI-hanke.

 

Harjoitteluun Ohjaamolle?

Ohjaamolle voi tällä hetkellä hakea harjoitteluun syksylle 2023. Harjoittelupaikat soveltuvat lähinnä sosiaali- ja terveysalan AMK-opiskelijoille. Hakemukset käsitellään kesäkuussa 2023, jonka jälkeen olemme hakijoihin yhteydessä.

Hae harjoittelupaikkaa e-lomakkeella

 

Etsitkö haastateltavaa?

Ohjaamosta löydät puolueetonta ammattilaisten näkemystä että nuoria kokemusasiantuntijoita kertomaan nykynuorten tilanteesta. Ota rohkeasti yhteyttä! 

Tiimiesihenkilö Tellu Mattila: tellu.mattila@Tampere.fi