Ryhmät ja valmennukset - Ohjaamo Tampere

Nuorten aikuisten ryhmät ja valmennukset

Ryhmät ja valmennukset tarjoavat uusia ajatuksia, vertaistukea ja mielekästä tekemistä. Tälle listalle on koottu mukavaa tekemistä ja vapaaehtoisia valmennuksia, joita Ohjaamo tai Ohjaamon kumppanit tarjoavat. Kaikki toiminta on maksutonta. 

Ryhmävalmennukset

Projekti Äänetön -ryhmä

Takkuaako työnhaku? Kiinnostaako työnhaun eri ulottuvuudet? Tule pohtimaan, mitä muuta työnhakuun kuuluu kuin perinteinen CV ja työhakemus  äänettömän vaikuttamisen menetelmää käyttäen.

Mitä? Projekti Äänetön -ryhmässä Ohjaamon ammattitaitoiset työntekijät antavat tukea ja varmuutta työnhakuun uudenlaista äänettömän vaikuttamisen menetelmää käyttäen. Menetelmässä hyödynnetään puhelimen selaimessa toimivaa digitaalista alustaa.

Kenelle? Ryhmä on suunnattu alle 29-vuotiaille nuorille aikuisille. 

Milloin? Projekti Äänetön -ryhmä alkaa 17.11.2023 kello 10-11.30. Ryhmä kokoontuu viisi kertaa perjantaisin.  Viimeinen kerta on 15.12.2023.

Missä? Ohjaamo Tampere, Hammareninkatu 5 B, 1. krs.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Ilmoittaudu ryhmään viimeistään 15.11.2023. tai kysy lisätietoja ottamalla yhteyttä Lauraan puh. 041 730 1645 tai Kaisaan puh. 041 730 8182.

Lisätietoja löytyy myös blogistamme, lue juttu täältä.

Mukavaa tekemistä

Vapaa-ajan tekemistä maahanmuuttajataustaisille nuorille

Mitä? Vapaa-ajan tekemistä ja läksyapua maahanmuuttajataustaisille nuorille.

Kenelle? Maahanmuuttaja- ja pakolaistaustaisille nuorille pojille ja miehille.

Missä? Otavalankatu 12, Tampere.

Miten mukaan? Laita viesti ja sovi tutustumiskäynti.
Mirzaman Javadi
p. 041 499 7578

 

Ohjaamon kehittäjänuoret

Mitä? Kehittäjänuoret osallistuvat Tampereen Ohjaamon toiminnan kehittämiseen. He toimivat nuorten elämän asiantuntijoina, joiden mielipidettä kuullaan tarkalla korvalla niin Ohjaamossa kuin Tampereen kaupungin muissa toiminnoissa. 

Kenelle? Sinulle, joka olet joskus asioinut Ohjaamossa ja haluaisit antaa mielipiteesi, kuinka Ohjaamoa voisi kehittää. Sinulle, joka haluat vaikuttaa nuorten palveluihin Tampereella.

Milloin ja missä? Kokoontumiset ovat kerran kuussa joko livenä Tampereen keskustassa tai etänä.

Lisätiedot: ohjaamo@tampere.fi

 

Messin Kohtaamispaikka – rentoa yhdessäoloa

Mitä? Yhdessä olemista ja pelaamista, kokkailua, retkillä käymistä yms. Ohjattua, nuorten toiveiden mukaista vapaa-ajan toimintaa arkipäivisin pienryhmässä. Toiminta on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta. 

Kenelle? 15–29-vuotiaille tamperelaisille, jotka ovat yksinäisiä ja joilla voi olla sosiaalisten tilanteiden pelkoa.  

Milloin? ma 10-15, ti-to 10-19 ja pe 10-15 sekä joka kuun 1. lauantai klo 10-15.  

Missä? YMCA Tampere, Hämeenpuisto 14 F. Messin kohtaamispaikan toimintaan pääsee tutustumaan varaamalla tutustumisajan Kohtaamispaikan ohjaajan kanssa.  

Kysy lisää:  

Panu Lehtoniemi  
p. 050 441 4515

panu.lehtoniemi@ymca.fi 

Yksilövalmennukset

Walk in -terapia

Mitä? Maksutonta, anonyymiä ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa ilman ajanvarausta. Walk in -terapia auttaa esimerkiksi silloin, kun haluat muutosta elämääsi. Vastaanotolla tapaat ratkaisukeskeisen lyhytterapian menetelmiin perehtyneen ohjaajan, joka työskentelee joko Tampereen seurakunnilla tai YAD ry:ssä.

Kenelle? 16–30-vuotiaille, jotka toivovat apua muutostoiveiden pohtimiseen.

Milloin, missä ja miten mukaan? Walk in –terapia maanantaisin klo 13–18 (tule paikalle klo 17 mennessä) Vanhassa kirkossa Keskustorilla. Et tarvitse ennakkoon varattua aikaa. Tule paikalle maanantaina ja kirjoita nimesi päivän listaan. Kutsumanimi riittää. 

Lisätiedot: Walk in - Vanha kirkko (tampereenseurakunnat.fi) tai sähköpostilla walk.in@evl.fi.