Ajankohtaista - Ohjaamo Jyväskylä

Poikkeuksia aukioloaikoihin viikolla 40!

Nuorten talon walk in on avoinna maanantaina 3.10. klo 13-17. Walk in on kokonaan suljettu torstaina 6.10., jolloin olemme viettämässä kehittämispäivää.


 

Jännittäjäryhmä aloittaa syyskuussa!

Seuraava jännittäjäryhmä aloittaa syyskuussa, tarkemmin maanantaina 12.9.!

Jos porukassa puhuminen, puhelimella soittaminen tai vaikka työhaastatteluun meneminen jännittää, on tämä ryhmä juuri sinua varten. Maksuttomassa, 18-29-vuotiaille tarkoitetussa ryhmässä löydetään yhdessä keinoja jännityksestä selviämiseen. Suljettu ryhmä kokoontuu Nuorten talolla yhteensä kahdeksan kertaa aina maanantaisin klo 16-18.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Onni-työntekijä Suviin, kysy lisätietoja ja varaa itsellesi aika ryhmään tutustumiseen. Suviin saat yhteyden sähköpostitse osoittella suvi.karkiainen[at]te-toimisto.fi.

Nuorten talon aukioloajat laajenivat jälleen!

Nuorten talo ja samalla myös Ohjaamo Jyväskylä palvelee laajentuneilla aukioloajoilla viikosta 33 lähtien! Jatkossa voit asioida ilman ajanvarausta maanantaista perjantaihin klo 12-17. Ajanvarauksella palvelua on saatavilla ma-pe klo 8-16.

Nuorten talosta löydät muun muassa nuorisotyön, päihde- ja mielenterveyspalvelujen, sosiaalityön sekä etsivän nuorisotyön palveluja. Toimijat yhteystietoineen löydät Nuorten Jyväskylä -sivustolta.

Sateenkaariryhmä jatkuu elokuussa!

Nuorten talon Sateenkaariryhmä jatkuu syksyllä 2022!

Ryhmä on suunnattu 18-29-vuotiaille seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluville nuorille aikuisille. Kokoonnumme tiistaisin parillisina viikkoina marraskuun loppuun saakka. Poikkeuksena syksyn ensimmäinen tapaaminen tiistaina 30.8., jolloin etkoillaan Jyväskylä Pride -viikkoa!

Toiminta on vapaamuotoista ajanviettoa vertaisten parissa. Noudatamme turvallisemman tilan periaatteita. Ryhmään osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista tai sitoutumista. Toiminta on maksutonta ja tarjolla on pientä naposteltavaa.

Kokoontumiskerrat:

30.8., 6.9., 20.9., 4.10., 18.10., 1.11., 15.11. ja 29.11. klo 16-18

Lisätiedot: nuorisonohjaaja Outi p. 050 478 2578 (myös Whatsapp)