Ajankohtaista - Ohjaamo Jyväskylä

Ohjaamo kiinni 13.-14.10.

Ohjaamo Jyväskylä on kiinni 13.-14.10., sillä osallistumme valtakunnallisille Ohjaamopäiville.

Palaamme tänä aikana tulleisiin yhteydenottoihin jälleen perjantaina 15.10. 

 

Uudet aukioloajat!

Ohjaamon aukiolo laajenee lokakuussa!

Ohjaamon livepäivystystä tarjolla Nuorten talossa ma-ti klo 12-17 ja ke-to klo 12-16. Maanantaisin mukana myös työntekijä Nuorisovastaanotolta. Jeesiä saat lisäksi ajanvarauksella ja etänä arkisin klo 8-16.

Tuu käymään tai laita viestiä :)

Jännittäjäryhmän startti siirtyy

Jännittäjäryhmän startti syksyltä on siirtynyt. Uusista aikatauluista ilmoitetaan mahdollisimman pian näillä sivuilla sekä Ohjaamon somekanavissa.

 

Talousneuvola Nuorten talossa

Onko sinulla velkaa tai laskuja rästissä?
Tiedätkö mitä vaihtoehtoja sinulla on?

Nuorten talossa pääset syksyllä juttelemaan talous- ja velkaneuvojan sekä ulosoton asiantuntijan kanssa nimettömästi ja ilman ajanvarausta. Voit tulla käymään pienen tai suuren talouskysymyksen kanssa, etsitään ratkaisut yhdessä! 

Talousneuvolan asiantuntijat ovat Nuorten talossa Ohjaamon tiloissa klo 14-16 seuraavina torstaipäivinä: 19.8., 9.9., 30.9., 21.10., 11.11. ja 2.12.
Löydät ajankohdat myös Ohjaamon lukujärjestyksestä.

Tervetuloa käymään!

- Mainoksen suunnittelu ja toteutus: Ohjaamon kesätyöntekijät

 

Muutamme huhtikuun lopussa uusiin tiloihin!

Ohjaamo Jyväskylä muuttaa keväällä osaksi Nuorten taloa osoitteeseen Asemakatu 4!

Nuorten talo on Jyväskylän kaupungin vastaus nuorten palveluiden sirpaleisuuteen. Nuorten talo kokoaa yhteen nuorten palveluja, jotta 13-29-vuotiaiden nuorten ja nuorten aikuisten olisi helpompi löytää tarvitsemaansa apua ja tukea elämän eri tilanteisiin.

Nuorten talo kokoaa laajasti eri toimijoita yhteen. Samasta paikasta Asemakadulta löytää muun muassa nuorisotyön, päihde- ja mielenterveyspalvelujen, sosiaalityön sekä etsivän nuorisotyön palveluja. Nuorten talosta saa tietoa ja apua moniin eri kysymyksiin. Olipa kyse sitten asumisesta, opiskelusta, omasta hyvinvoinnista tai vaikkapa harrastuksista, Nuorten talossa nuorta kuullaan ja etsitään yhdessä askeleet eteenpäin.

Lisää tietoa voit käydä katsomassa Nuorten talo -hankkeen sivuilta.

Ohjaamo Jyväskylän logoNuorten talon badge

 

 

Muutoksia Ohjaamon palveluihin!

Työllisyyden kuntakokeilu alkoi 1.3. Kuntakokeilussa osa TE-toimiston työtehtävistä ja asiakkuuksista siirtyy kuntien hoidettavaksi. Asiakkaaksi siirtyminen tapahtuu automaattisesti eikä sinun tarvitse olla itse yhteydessä alueesi työllisyyden kuntakokeiluun tai TE-toimistoon.

Jos olet aiemmin sopinut TE-toimiston kanssa työnhakuun liittyvistä tapaamisista, palveluista tai tehtävistä, muista hoitaa ne sovitusti määräaikaan mennessä. Tällöin työttömyysturvaasi ei tule katkoksia.

Kuntakokeilu tuo muutoksia Ohjaamon palveluihin. Meiltä saat edelleen apua koulutukseen, vapaa-aikaan, hyvinvointiin, asumiseen, kesätöihin ja raha-asioihin liittyvissä kysymyksissä. Nuoret, jotka eivät siirry kuntakokeiluun, voivat asioida Ohjaamon TE-asiantuntijalla jatkossakin. 

Mikäli sinulle nousee kysymyksiä kuntakokeiluun liittyen, lukaise lisätietoja kuntakokeilun nettisivuilta.