Tapahtumat ja Ryhmät - Ohjaamo Kouvola

Tapahtumat ja ryhmät

Työnhaun pikatreffit Ohjaamossa

Työnhaun pikatreffit on maksuton rekrytointitapahtuma, jossa työnantajat esittäytyvät ja kertovat haussa olevista työtehtävistä.

Tapahtumassa pääset työnantajien pikahaastatteluihin ja saat tietoa heidän tarjoamistaan työmahdollisuuksista. Seuraavat Työnhaun pikatreffit järjestetään Ohjaamossa keväällä 2024.

 

Tukea hyvinvointiin Ohjaamosta

 

Nuorten liikuntaneuvoja ja hyvinvointivalmentaja ovat tavattavissa Ohjaamolla kerran kuukaudessa.

  • Nuorten liikuntaneuvojalta saat tukea ja vinkkejä liikuntaan ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyen. Liikuntaneuvonnassa voidaan tutustua eri liikuntamuotoihin, etsiä mielekäs harrastus tai suunnitella liikuntaohjelma, joka tukee sinua omissa tavoitteissasi liikunnallisemman elämäntavan suhteen. Liikuntaneuvoja Ohjaamossa kerran kuukaudessa seuraavina keskiviikkoina: 6.9., 4.10., 1.11. ja 13.12. klo 13.00-16.00

 

  • Hyvinvointivalmentaja auttaa ja tukee sinua elintapamuutoksissa, jotka liittyvät ravitsemukseen, liikuntaan, uneen tai nikotiinittomuuteen. Hyvinvointivalmentaja on Ohjaamolla kerran kuukaudessa seuraavina maanantaina: 28.8., 18.9., 27.11. ja 18.12.2023 klo 13.00 – 16.00


 


 

Ulosoton ja Talous- ja velkaneuvonnan päivystys Kouvolan Ohjaamossa


Huolettaako laskujen maksaminen, velkaantuminen tai rahan kulutus? Ulosoton sekä talous- ja velkaneuvonnan asiantuntijat auttavat pienien ja suurien taloushuolien kanssa.

Palvelu on saatavilla syksyllä 2023 kuukauden ensimmäisenä tiistaina seuraavasti: 5.9., 3.10., 7.11. ja 5.12.

Voit asioida myös nimettömänä. Varaa aika etukäteen tai tule paikan päälle päivystysaikana.

HOT- muutosvalmennus

Ohjaamoiden HOT-muutosvalmennus on hyvinvointia tukevien taitojen harjoittelua.

Valmennus (noin 6–8 kertaa) voi auttaa sinua esimerkiksi elämänsuunnan etsimisessä, stressin hallinnassa tai kun haasteenasi ovat mielialapulmat tai jännittäminen. HOT-valmennuksessa selkiytetään sitä, mikä juuri sinulle on tärkeää. Harjoittelet keskittymään tähän hetkeen ja opit huomaamaan, mitkä valinnat vievät kohti sinulle tärkeitä asioita ja mitkä poispäin niistä. Harjoittelet luomaan omia tavoitteita ja ottamaan pieniä konkreettisia askeleita niitä kohti. Apunasi on koulutettu HOT-valmentaja.

Valmennus on tarkoitettu 18-29-vuotiaille nuorille. Valmennukseen voit päästä olemalla yhteydessä Ohjaamoon!