Palvelut Palvelut

Saat tietoa, tukea ja apua yhdestä paikasta. Tervetuloa Ohjaamo Lappeenrantaan!

KOULUTUS


Ohjaamosta saat apua koulutukseen liittyvissä asioissa. Saat tietoa eri ammattialoista, koulutusmahdollisuuksista, sekä avustamme hakemusten täyttämisessä ja hakuprosesseissa.

 

 

RAHA-ASIAT


Ohjaamosta saat apua raha-ja talousasioiden hoitamiseen, lomakkeiden täyttämiseen ja tulevaisuuden suunnitteluun. Käytettävissäsi ovat myös sosiaaliohjaaja ja etsivä nuorisotyö tarvittaessa.

 

ASUMINEN


Ohjaamosta saat apua asumiseen liittyvissä asioissa. Saat neuvoja tulevaisuuden suunnitteluun, itsenäistymiseen ja asunnon hakuun. 

 

TYÖ


Ohjaamosta saat apua työhön liittyvissä asioissa. Saat tietoa ja apua työnhakuun. Te-toimiston nuorten palveluiden asiantuntijat ovat tavattavissa jokaisena aukiolo päivänä, sekä ammatinvalinnanohjauksen psykologi torstaisin 14-16.

 

TERVEYS JA HYVINVOINTI


Ohjaamosta saat apua terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Torstaisin paikalla on sairaanhoitaja 14-16. Ehkäisevä päihdetyö, liikunta-ja seksuaalineuvonta on saatavilla ajanvarauksella.

 

IHMISSUHTEET


Ohjaamosta saat apua ihmissuhteisiin liittyvissä asioissa. Meillä voit keskustella sinua kiinnostavista asioista  ja miettiä ratkaisuja yhdessä työntekijöiden kanssa. Voit myös osallistua harrastusryhmiin jos kaipaat lisää sisältöä arkeesi tai uusia tuttavuuksia.

 

VAPAA-AIKA


Ohjaamosta saat apua vapaa-ajan asioissa. Tutustu maksuttomiin harrastepajoihin ja tule mukaan porukkaan.