Hautausmaan kesätyöntekijä - Ohjaamo Olkkari, Mikkeli

Kesätyöt 2022

Tiedotamme tänne kesän 2022 kesätyömahdollisuuksista Etelä-Savon alueella.

Päivitämme tätä sivua jatkuvasti sitä mukaan kun saamme lisää tietoa!

Onko sinulla tarjolla kesätyöpaikkoja 13-29-vuotiaille? Ota yhteyttä Ohjaamon tiedottajiin, niin voimme lisätä avoimet työpaikat nettisivuillemme. Yhteystiedot: ext-reetta.virtanen@essote.fi tai ext-niko.rasa@essote.fi

Kesätyöpaikkoja löytyy esimerkiksi täältä:

‣ Kesätyöt Mikkelissä

‣ Duunitori

‣ TE-palvelut

‣ Monster

 

Vinkkejä kesätöiden hakuun

Mistä, miten, ja milloin? Millainen CV:n tulisi olla? Mitä töitä voit hakea? Mistä kesätöitä löytää? Miten onnistua työhaastattelussa? Mitä tulee huomioida, jos saa kesätyöpaikan? 

Jos tarvitset vinkkejä kesätöiden hakuun, tsekkaa tämä linkki!

null Hautausmaan kesätyöntekijä

Hautausmaan kesätyöntekijä

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan hautausmaille haetaan noin 38 kesätyöntekijää hoitamaan puistoalueita, hautausmaita ja hautainhoitorahaston hoitosopimushautoja. Hautausmaat ovat: Harjun, Rouhialan, Kirkonmäen, Anttolan, Haukivuoren, Ristiinan ja Suomenniemen hautausmaat. Työhön vaaditaan 16 vuoden ikää.

Millainen on hautausmaan kesätyöntekijän työpäivä? Työ on monipuolista ja pitää sisällään hautausmaiden, puistoalueiden ja hautainhoitorahaston hoitosopimushautojen hoitamista. Käytännössä työtehtävät ovat mm. nurmikon ajamista, kukkien kastelua ja haravointia.

Olet sopiva hautausmaan kesätyöhön, mikäli omaat reippaan ja positiivisen asenteen, jolla pärjää ulkotyössä satoi taikka paistoi. Kesätyöhön voi hakea ilman aiempaa kokemusta.

Työn kesto on noin 1-2 kuukautta ja työjaksot sijoittuvat touko-elokuulle. Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia/viikko, ma-ke 7-15.30, to 7-14.45 ja pe 7-14.30.

Hakemukset pyydetään toimittamaan sähköisesti 21.3.2022 klo 23.59 mennessä osoitteessa https://www.mikkelintuomiokirkkoseurakunta.fi/info-ja-asiointi/avoimet-tyopaikat.

Valituille ilmoitamme viimeistään viikolla 17.

Lisätietoja kesätyöpaikasta antaa työnjohtaja Sirpa Jämsä, puh. 0400-143 310, sirpa.jamsa@evl.fi.