Kesätyöt - Ohjaamo Tampere

Rekisteröidy mukaan Kesäduuni21-kampanjaan ja löydä itsellesi kesätöitä!

 

Oletko 17–30-vuotias ja valmis töihin tänä kesänä? Kesäduuni21-kampanjan kautta löydät kesätyöpaikkoja Tampereen alueelta. Hakeminen on helppoa – tee oma profiili järjestelmäämme ja työnhaku voi alkaa!

 

Toimi näin:

1. Kirjaudu sähköiseen järjestelmään ja luo työnhakuprofiili. Työnhakuprofiili toimii eräänlaisena CV:nä työpaikkoja hakiessasi. Samalla profiililla voit hakea useampaa työpaikkaa. Voit kertoa profiilissa osaamisestasi tekstillä, kuvilla, avainsanoilla ja videoilla. Myös työnantajat voivat lähestyä sinua - mutta lähtökohtaisesti tee itse aloitteita!

Rekisteröityminen tehdään joko älypuhelimella Tiitus-sovelluksessa tai verkkosivuilla. Tiitus-sovelluksen löydät Google Play -kaupasta tai Apple Storesta. Verkkosivuille pääset osoitteessa www.tiitus.fi/kesaduuni21.

Lataa tästä Tiitus - Google Play Kauppa

Lataa tästä Tiitus - Apple Store

Kesäduuni21 Tiitus -verkkosivuilla

 

2. Hae ilmoitettuja kesätyöpaikkoja. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan työnantajiin. Haku työpaikkoihin on helppoa ja tapahtuu vain muutamalla klikkauksella. Työpaikkatorilla työpaikkoja hakiessasi valitse "Lähteet"-valikosta "Kesäduuni21 (Tampere)". Kun olet jättänyt hakemuksen kesätyöpaikkaan, odota, että työnantaja tai Kesäduuni21-kampanja ottaa sinuun yhteyttä. Näet myös työhakemuksesi etenemisen profiilissasi.

Jos olet kiinnostunut yrityksestä, mutta heillä ei ole vielä paikkoja auki, voit lähettää yritykselle yhteydenottopyynnön.

 

3. Käy seuraamassa päivittyvää kesätyötarjontaa ja tapahtumia. Uusia kesätyöpaikkoja päivittyy jatkuvasti. Palvelussa ilmoitetaan myös kesätyönhakuun liittyvistä tapahtumista. Käy kurkkaamassa päivittyvää tarjontaa säännöllisesti!

Tsemppiä kesätyönhakuun!

Rekisteröidy mukaan tästä

 

Ota yhteyttä!

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla ohjaamo@tampere.fi tai numeroon 040 197 5144 (myös WhatsApp). Olemme täällä sinua varten!

Lisätietoja löydät myös Tampereen kaupungin nettisivuilta: www.tampere.fi/kesaduuni