Ota yhteyttä - Ohjaamo Tampere

Tule käymään tai laita viesti!

 

Ohjaamo palvelee maanantaista perjantaihin ilman ajanvarausta klo 13–16. Lisäksi voit tulla tapaamaan palveluneuvojaa tiistaina, torstaina ja perjantaina jo kello 10, jolloin tarjolla on yleistä neuvontaa ja ohjausta. Erillistä ajanvarausta ei tarvita, tervetuloa käymään paikan päälle.

Voit myös soittaa tai laittaa WhatsApp-viestin numeroon  040 197 5144. Sähköpostilla meidät tavoittaa osoitteesta: ohjaamo@tampere.fi. Vastailemme viesteihin arkisin klo 9–16.

Pysyt kärryillä ajankohtaisista, maksuttomista nuorten palveluista seuraamalla Tampereen Ohjaamoa Instagramissa @ohjaamotampere tai Facebookissa @OhjaamoTre.

Ohjaamo pähkinänkuoressa

Ohjaamo perustettiin, jotta nuoret saisivat matalalla kynnyksellä neuvontaa asiointiin eri viranomaisten kanssa. Suomessa on 70 Ohjaamoa, jotka auttavat työhön, koulutukseen, raha-asioihin ja arjen hallintaan liittyvissä kysymyksissä.

Tampereelle Ohjaamo perustettiin vuonna 2015 Euroopan sosiaalirahaston tukeman hankkeen myötä. Vuonna 2019 Ohjaamo vakinaistettiin osaksi Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelujen omaa toimintaa.

Tampereen Ohjaamossa kohdataan vuosittain satoja nuoria sekä vastatataan nuorten, läheisten ja ammattilaisten sähköisiin yhteydenottoihin. Ohjaamossa työskentelee noin 20 eri alojen ammattilaista. Tällä hetkellä Tampereen Ohjaamossa on käynnissä valtakunnallinen osallisuutta ja psykososiaalista tukea edistävä ONNI-hanke.

 

Harjoitteluun Ohjaamolle?

Ohjaamon kevään 2024 harjoitteluhaku on sulkeutunut. Syksyn 2024 harjoittelupaikat ovat haettavissa keväällä. Ohjaamon harjoittelussa pääset tutustumaan moniammatilliseen työhön työllisyydenhoidon näkökulmasta, korostaen kohtaamis- ja tiimityöskentelytaitoja nuorten aikuisten parissa sekä tutustumaan eri palveluverkostoihin, kuten työllisyydenhoitoon ja Kelaan. Lisätietoja päivitetään verkkosivuille – seuraa ilmoituksia!

 

Etsitkö haastateltavaa?

Ohjaamosta löydät puolueetonta ammattilaisten näkemystä, että nuoria kokemusasiantuntijoita kertomaan nykynuorten tilanteesta. Ota rohkeasti yhteyttä! 

Tiimiesihenkilö Tellu Mattila: tellu.mattila@Tampere.fi