Ingångssida - Ohjaamo Vantaa

Ohjaamo Vantaa

Oletko 15-29-vuotias nuori tai nuori aikuinen? Etsitkö töitä, mietitkö koulutus- tai uravaihtoehtoja, harrastusvaihtoehtoja tai pohditko, mistä aloittaa tulevaisuuden suunnittelu? Ota yhteyttä Ohjaamoon!

Ohjaamon neuvonta on auki ma-pe klo 12-16, tervetuloa!

Koronatilanteesta johtuen, otamme neuvontaan sisään enintään kaksi asiakasta kerralla. Mikäli neuvonnassa on ruuhkaa, odottele aulassa. Muista edelleen maski ja käsien peseminen!
Puhelinnumeromme on poistunut käytöstä. Ole yhteydessä chatin kautta. 

Mietityttävätkö raha-asiat tai tukikuviot? Tai oletko vailla asuntoa? 

Voit olla suoraan yhteydessä Ohjaamon sosiaaliohjaajaan Jenna Virmelään. Jenna voi auttaa sinua monenlaisissa asunto- ja raha-asioissa. 

Sosiaaliohjaaja Jenna Virmelä, 043 82 66 565, jenna.virmela2@vantaa.fi

Entä haluaisitko tukea esimerkiksi mielen hyvinvointiin, sosiaalisiin suhteisiin, sosiaalisiin tilanteisiin tai arjen asioiden hallintaan? 

Voit olla suoraan yhteydessä Ohjaamon mielen hyvinvoinnin valmentajaan Emmiin. Hän voi esimerkiksi kartoittaa vahvuuksiasi ja auttaa sinua kohti asettamiasi tavoitteita. 

Emmi Karppinen, 046 922 7535, emmi.karppinen@te-toimisto.fi

 

Ohjaamon neuvonta auki ma-pe klo 12-16.

Neuvontaan voit tulla ilman ajanvarausta milloin vain aukioloaikoina. Neuvontaan voit tulla minkä tahansa askarruttavien asioiden, kuten koulutukseen, työhön tai vapaa-aikaan liittyvien kysymysten kanssa. Neuvonta sijaitsee nuorten monitoimitila Liidossa, Dixin ja Tikkurilan kirjaston välissä. Näin löydät meille -video.

Lummetie 2 B C (Nuorten monitoimitila Liito, Tikkurila)

Ohjaamo Vantaa somessa