Onni - Ohjaamo Jyväskylä

Onnista psykososiaalista tukea

Sinä 18-29-vuotias nuori!
 

Mietityttääkö oma jaksaminen, arki, sosiaaliset suhteet tai et tiedä mihin suuntaan ja miten elämässä olisi hyvä edetä?

Onni-työ Jyväskylässä tarjoaa tukea ja apua näihin pohdintoihin. Ohjaamo Jyväskylässä työskentelee Onni-työntekijä Suvi Karkiainen, jonka kanssa voit yhdessä pohtia tilannettasi. Tarjolla on niin yksilötyöskentelyä kuin ryhmämuotoistakin tukea.

Yksilövalmennus lähtee omista tarpeistasi ja tavoitteistasi, ja siinä etsitään polkuja kohti mielekästä elämää ja kannustetaan ottamaan pieniä konkreettisia askeleita kohti sitä, mikä on sinulle tärkeää. Työskentelyssä keskitytään vahvuuksiin ja voimavaroihin. Niin sanottuun HOT-valmennukseen kuuluu 6-7 tapaamista, joiden lisäksi on mahdollisuus 1-3 seurantatapaamiseen. Työskentelyyn kuuluu harjoitteiden tekemistä tapaamisten välillä.

Jos omaan hyvinvointiin ja arkeen liittyvät teemat mietityttävät ja puhututtavat, mutta HOT-valmennukseen sitoutuminen ei ole mahdollista, niin tavata voi myös vaikka vain kertaluontoisesti. Joskus jo muutamakin tapaaminen saattaa auttaa asioissa eteenpäin. Kriteereitä asiakkaille ei ole, esimerkiksi kotikunnan tms. suhteen, Onni tarjoaa hyvin matalan kynnyksen psykososiaalista tukea.

Onnissa on tarjolla myös erilaisia paikallisia ja valtakunnallisia ryhmiä verkossa. Muun muassa hyvinvointi-, ADHD- ja jännittäjäryhmiä toimii suljettuina ryhminä verkossa. Lisäksi on mm. avoimia hyvinvointituokioita, joihin kuka vain hyvinvoinnin teemoista kiinnostunut voi osallistua Discordissa.

Onnin ajankohtaiset palvelut löytyvät verkosta Onnin Facebook-sivuilta ja Instagramista. Voit myös halutessasi ottaa yhteyttä Suviin ja liittyä sähköpostilistalle, niin saat tietoa Onnin ajankohtaisista kuulumisista suoraan sähköpostiisi.

Olet sitten nuori, nuoren läheinen tai työssäsi nuoria kohtaava, ota rohkeasti yhteyttä esimerkiksi WhatsApp-viestillä numeroon 050 529 0376 tai sähköpostitse osoitteeseen suvi.karkiainen[at]te-toimisto.fi.

 

Onni kuuluu kaikille -banneri