Ryhmätoiminta - Ohjaamo Jyväskylä

Ideanurkka

Ideanurkka on kaikille alle 30-vuotiaille suunnattu ryhmä, joka ei vaadi sitoutumista tai erityistaitoja. Innostuneisuus ja halu tutustua uusiin ihmisiin riittää :)

Ideanurkassa toteutetaan ja ideoidaan yhdessä esimerkiksi tapahtumia, viestintää, videoita, podcasteja sekä ollaan mukana kehittämässä nuorten palveluita Jyväskylässä. 

Ryhmä kokoontuu noin kerran kuukaudessa ja tarpeen mukaan useamminkin. Mukana voi olla oman mielenkiinnon mukaan, emmekä pakota osallistumaan sellaiseen tekemiseen, mikä ei kiinnosta.

Syksyllä kokoonnumme seuraavina keskiviikkoiltapäivinä:
14.9., 5.10., 2.11. ja 7.12. klo 16-18

Kokoontumisia lisätään tarpeen mukaan, mikäli valmistelemme ryhmällä vaikka isompaa projektia/kokonaisuutta.

Jos kiinnostuit tai haluat lisätietoja ryhmästä, otathan yhteyttä Ohjaamon nuorisonohjaaja Veeraan (050 449 1225).

Taustalla tiiliseinä, sen päällä teksti ideanurkka.

Jännittäjäryhmä

Jännittääkö porukassa puhuminen tai puhelimella soittaminen? Panikoitko työhaastattelua tai pelkäätkö esiintymistä? Nuorten talon voimauttava jännittäjäryhmä on silloin sinua varten!

Syksyn ryhmään ilmoittautuminen on nyt käynnissä!

Ryhmä on suljettu ja maksuton, ja se on tarkoitettu 18-29-vuotiaille. Ryhmä alkaa maanantaina 12.9. ja se kokoontuu yhteensä kahdeksan kertaa aina maanantaisin klo 16-18. Ryhmässä keskustellaan, tehdään erilaisia harjoituksia ja etsitään yhdessä keinoja jännityksen liventämiseksi.

Ryhmän vetäjinä toimivat Onni-työntekijä Suvi ja sairaanhoitaja Johanna.

Kiinnostuitko tai jäikö jokin asia mietityttämään? Laita sähköpostia Suville (suvi.karkiainen@te-toimisto.fi) ja varaa itsellesi aika ryhmään tutustumiseen.

Jännittäjäryhmän tekstimainos

 

Sateenkaariryhmä

Nuorten talon sateenkaariryhmä on 18-29-vuotiaille seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen edustajille suunnattu avoin ryhmä. Ryhmän toiminta on vapaamuotoista ajanviettoa, tarjolla pientä syötävää ja mahdollisuus pelailla esimerkiksi erilaisia lautapelejä muun rupattelun lomassa. Ryhmään osallistuminen ei vaadi sitoutumista. Kävijöillä on mahdollisuus esittää omia toiveitaan tapaamisten sisältöihin liittyen.

Ryhmässä noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita ja toimintaan osallistuminen on maksutonta. Ryhmään osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista tai sitoutumista.

Kokoontumiskerrat:
30.8., 6.9., 20.9., 4.10., 18.10., 1.11., 15.11. ja 29.11. klo 16-18

Lisätiedot: nuorisonohjaaja Outi p. 050 478 2578 (myös Whatsapp)