Ryhmätoiminta - Ohjaamo Jyväskylä

Ideanurkka

Ideanurkka on kaikille alle 30-vuotiaille suunnattu ryhmä, joka ei vaadi sitoutumista tai erityistaitoja. Innostuneisuus ja halu tutustua uusiin ihmisiin riittää :)

Ideanurkassa toteutetaan ja ideoidaan yhdessä esimerkiksi tapahtumia, someviestintää, videoita, podcasteja sekä ollaan mukana kehittämässä nuorten palveluita Jyväskylässä. 

Ryhmä kokoontuu noin kerran kuukaudessa ja tarpeen mukaan useamminkin. Mukana voi olla oman mielenkiinnon mukaan, emmekä pakota osallistumaan sellaiseen tekemiseen, mikä ei kiinnosta.

Syksyllä 2021 kokoonnumme Nuorten talossa seuraavasti:
ke 6.10. klo 16-18
ke 20.10. klo 16-18
ke 3.11. klo 16-18
ke 1.12. klo 16-18

Syksyllä suunnittelemme tapahtumaa peliviikolle (8.-14.11.), joulukorttiaskartelupajoja, podcastin toteuttamista sekä ryhmän markkinointia.

Jos kiinnostuit tai haluat lisätietoja ryhmästä, otathan yhteyttä Ohjaamon nuorisonohjaaja Veeraan (050 449 1225).

Taustalla tiiliseinä, sen päällä teksti ideanurkka.

Jännittäjäryhmä

Jännittääkö porukassa puhuminen tai puhelimella soittaminen? Panikoitko työhaastattelua tai pelkäätkö esiintymistä? Ohjaamon voimauttava jännittäjäryhmä on silloin sinua varten!

Ryhmä on maksuton mutta velvoittava, se kokoontuu kerran viikossa kahdeksan kertaa ja on tarkoitettu 16-25-vuotiaille. Ryhmässä keskustellaan, tehdään erilaisia harjoituksia ja etsitään yhdessä keinoja jännityksen liventämiseksi.

Syksylle suunniteltu jännittäjäryhmä siirtyy ja tiedotamme uusista aikatauluista mahdollisimman pian.