Ryhmätoiminta - Ohjaamo Jyväskylä

Ideanurkka

Ideanurkka on kaikille alle 30-vuotiaille suunnattu ryhmä, joka ei vaadi sitoutumista tai erityistaitoja. Innostuneisuus ja halu tutustua uusiin ihmisiin riittää :)

Ideanurkassa toteutetaan ja ideoidaan yhdessä esimerkiksi tapahtumia, viestintää, videoita, podcasteja sekä ollaan mukana kehittämässä nuorten palveluita Jyväskylässä. 

Ryhmä kokoontuu noin kerran kuukaudessa ja tarpeen mukaan useamminkin. Mukana voi olla oman mielenkiinnon mukaan, emmekä pakota osallistumaan sellaiseen tekemiseen, mikä ei kiinnosta.

Kevään 2022 kokoontumiset ovat ohi, mutta seuraa ilmoittelua nettisivuilla ja somessa syksyn kokoontumiskerroista.

Jos kiinnostuit tai haluat lisätietoja ryhmästä, otathan yhteyttä Ohjaamon nuorisonohjaaja Veeraan (050 449 1225).

Taustalla tiiliseinä, sen päällä teksti ideanurkka.

Jännittäjäryhmä

Jännittääkö porukassa puhuminen tai puhelimella soittaminen? Panikoitko työhaastattelua tai pelkäätkö esiintymistä? Ohjaamon voimauttava jännittäjäryhmä on silloin sinua varten!

Ryhmä on suljettu ja maksuton, ja se on tarkoitettu 18-29-vuotiaille. Kevään ryhmä alkaa maanantaina 10.1.2022 ja se kokoontuu yhteensä kahdeksan kertaa. Ryhmässä keskustellaan, tehdään erilaisia harjoituksia ja etsitään yhdessä keinoja jännityksen liventämiseksi.

Ryhmän vetäjinä toimivat Onni-työntekijä Suvi ja Nuorten talo -hankkeen Hanna.

Sateenkaariryhmä

Nuorten talon sateenkaariryhmä on 18-29-vuotiaille seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen edustajille suunnattu avoin ryhmä. Ryhmän toiminta on vapaamuotoista ajanviettoa, tarjolla pientä syötävää ja mahdollisuus pelailla esimerkiksi erilaisia lautapelejä muun rupattelun lomassa. Ryhmään osallistuminen ei vaadi sitoutumista. Kävijöillä on mahdollisuus esittää omia toiveitaan tapaamisten sisältöihin liittyen.

Kokoonnumme keväällä 2022 seuraavasti:

ti 5.4. klo 16-18

ti 19.4. klo 16-18

ti 3.5. klo 16-18

ti 17.5. klo 16-18

ti 31.5. klo 16-18

Ryhmässä noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita ja toimintaan osallistuminen on maksutonta.

Lisätietoja voi kysyä Ohjaamon nuorisonohjaaja Outilta p. 050 478 2578 (myös Whatsapp)

Sateenkaariryhmän mainos