Etusivu - Ohjaamo Tampere


 

Ohjaamo Tampere

Yksi ovi - monta palvelua. Tampereen Ohjaamo tarjoaa tietoa, tukea ja ohjausta työllistymiseen, kouluttautumiseen ja arjen hallintaan kaikille alle 30-vuotiaille. Jos et tiedä, mistä aloittaa, aloita Ohjaamosta! 

Muutoksia Ohjaamon aukioloaikoihin

Ohjaamo on avoinna tällä viikolla ma–to 13–16. Lisäksi palveluja saatavilla ajanvarauksella maanantaista torstaihin kello 9–16. Jos sinulla on sovittu ajanvaraus, soita Ohjaamon ovikelloa.

Kaikki ajankohtaiset muutokset voit tarkistaa Ohjaamo Tampereen kalenterista.

Ohjaamo palvelee paikan päällä ja etäpalveluna

Ohjaamo palvelee maanantaista perjantaihin klo 13–16. Voit tulla tapaamaan palveluneuvojaa tiistaina, torstaina ja perjantaina jo kello 10, jolloin tarjolla on yleistä neuvontaa ja ohjausta. 

Erillistä ajanvarausta ei tarvita, voit saapua milloin tahansa näinä ajankohtina.  

Pääset asioimaan Ohjaamolle ovikelloa soittamalla. Työntekijämme tulee avaamaan sinulle oven ja ohjeistaa eteenpäin. Tervetuloa käymään paikan päälle!

Meille voit myös soittaa tai laittaa WhatsApp-viestiä numeroon 040 197 5144. Sähköpostilla meidät tavoittaa osoitteesta: ohjaamo@tampere.fi. Vastailemme viesteihin ja puheluihin arkisin klo 9–16.

Mahdolliset ajanvarausajat sijoittuvat kello 9–16 väliselle ajalle.

Ota meihin yhteyttä:

Puhelut, viestit (myös WhatsApp): 040 197 5144

Sähköposti: ohjaamo@tampere.fi

Pysy kärryillä ajankohtaisista, maksuttomista nuorten palveluista seuraamalla Tampereen Ohjaamoa Instagramissa @ohjaamotampere tai Facebookissa @OhjaamoTre.

Ohjaamo somessa