Etusivu - Ohjaamo Vantaa

Ohjaamo Vantaa

Oletko 15-29-vuotias nuori tai nuori aikuinen? Etsitkö töitä, mietitkö koulutus- tai uravaihtoehtoja, harrastusvaihtoehtoja tai pohditko, mistä aloittaa tulevaisuuden suunnittelu? Tule käymään Ohjaamossa! 

Nykyisen koronavirustilanteen takia Neuvonta on kiinni ainakin 31.1.2021 saakka.
Palvelemme etänä arkisin ma-to 9-16 ja pe 9-15. 

Puhelut, viestit ja Whatsapp: 043 826 7466
Sähköposti: ohjaamo@vantaa.fi
Tai chattaa nettisivuilla. 

 

Ohjaamon neuvonta

Neuvontaan voit tulla ilman ajanvarausta milloin vain aukioloaikoina. Neuvontaan voit tulla minkä tahansa askarruttavien asioiden, kuten koulutukseen, työhön tai vapaa-aikaan liittyvien kysymysten kanssa. Neuvonta sijaitsee nuorten monitoimitila Liidossa, Dixin ja Tikkurilan kirjaston välissä. Näin löydät meille -video.

Lummetie 2 B C (Nuorten monitoimitila Liito, Tikkurila)
Ma-To 13-16
Pe 12-15

Palvelemme myös etänä ma-to klo 9-16 ja pe 9-15. 
Puhelut, viestit ja Whatsapp 043 826 7466
Sähköposti ohjaamo@vantaa.fi
Chat nettisivuilla

Yleisneuvonnan lisäksi Ohjaamossa on eri päiville erityisteemoja:

Maanantaisin
Monikielinen maanantai: Palvelua usealla eri kielellä vaihtelevasti, esimerkiksi suomi, ruotsi, englanti, venäjä, ranska, espanja, arabia, dari, farsi, somali. R3 Maahanmuuttajanuorten tuki ry ja somalin kielellä palvelua joka maanantai.

Tiistaisin
Asumisen tiistai: Neuvoja asunnonhakuun, asumisen tukiin ja muihin asumisen asioihin. Pks Nuorisoasunnot ry:n työntekijä tavattavissa puhelimen välityksellä.

Keskiviikkoisin
Duunikeskiviikko: Neuvonnan kanssa samaan aikaan Ohjaamolla järjestetään myös työnhakuklubi, jossa saat apua ansioluettelon ja hakemusten tekemiseen. Lue lisää Facebookista tai Kalenterista.
Huom! Työnhakuklubi on koronan vuoksi tällä hetkellä tauolla! Ilmoitamme sivuilla, kun työnhakuklubi taas käynnistyy!

Torstaisin
Taloustorstai: Kelan työntekijä tavattavissa Skypen välityksellä. Lisäksi joka kuun ensimmäinen torstai tarjolla talousneuvontaa ja apua velkojen selvittämiseen Elämänlaatu RY:n Vaateri-toiminnalta. Lisäksi paikalla Nuorten työpajat. 

Perjantaisin
Yleisneuvontaa eli neuvontaa kaikissa asioissa. 

Ohjaamo Vantaa somessa