Projektiraha - Ohjaamo Kotka

Projektiraha

Järjestättekö tapahtuman? Kuvaatteko elokuvan? Tuunaat kerhotilan? Muita hyviä ideoita?

Hakekaa rohkeasti projektirahaa toteuttaaksenne ideanne! Tarvitsette vain vähintään kolmen nuoren ryhmän ja hyvän idean. Projektirahaa on mahdollista saada projektista riippuen 100-500€.

Ottakaa yhteyttä sähköpostitse ohjaamo@kotka.fi tai tulkaa paikan päälle Ohjaamoon kertomaan ideanne!

 

Toteutuneet projektit

#MYMATCH 21.-22.4.2017

#MYMATCH oli 21.4-22.4 Kotkassa ensi-iltansa saava iso tanssishow, joka kertoo nykyajan rakkaustarinasta; Tinderistä. Dance Palette on vuoden ajan kehittänyt esitystä, joka sisältää ison kasan tanssijoita, monta useaa lajia sekä n.30 eri koreografiaa. Tarinaa viedään tanssin ja musiikin avulla eteenpäin, joten luvassa on myös liveartisteja. Show sisältää musiikkia nuorten sekä vanhempien ihmisten makuun.


BMX-pyöräilijöiden ramppi/esiintymislava

BMX -pyöräryhmä rakentaa ramppia ja esiintymislavaa Hovinsaaren Pyöräpajan halliin. 

Rakentaminen maksaa noin 1200 € ja he saivat projektirahaa 400 €.


Rakennusvaiheen kuva.


Kohtaamisia Kotkassa 28.10.2017

Kohtaamisia järjestettiin Katariinan meripuistossa. Tapahtuman tarkoituksena oli kohdata ihmisiä ja selättää yksinäisyys. Tapahtumaan osasllistui satoja ihmisiä sateisesta säästä huolimatta. Paikalla oli esiintyjiä mm. Otso-nalle sekä tarjolla hernekeittoa, kahvia, pullaa ja tikkareita. "Kohtaamisisa Kotkassa kutsuu kaikki Katariinaan viettämään päivää, jolloin kukaan ei ole yksin. Kannustamme kaikkia kutsumaan rohkeasti mukaan naapureita, vanhuksia, yksinäisiä susia, vanhoja tuttavia... Päivä on täynnä kohtaamisia, välittämistä, tutustumista ja yhteisiä hetkiä tunnelmavalaistussa meripuistossa."

Kohtaamisia sai 500€ tapahtuman järjestämiseen.

  
 

Länsipirtin Open Mic Part 2

Länsipirtti järjesti toisen Open mic-tapahtuman 28.8. Ilmeisesti edellisen tapahtuman jälkeen sana oli kiirinyt, ja toiseen tapahtumaan paikalle löysi noin 50 ihmistä. Tapahtumaa jopa jatkettiin tunnilla, sillä musiikkia riitti koko illaksi. Nuoria muusikoita saapui paikalle Miehikkälästä asti. 

  
 

Länsipirtin Open mic

Länsipirtti järjesti 19.6. Avoin mikki/Avoin stage -tapahtuman kaiken ikäisille.

"Tapahtuma meni oikein kivasti ja porukkaa tuli mukavasti paikalle ihan pikkuisista vanhempiin."

"Elokuun tapahtuma (28.8.) on suunniteltu toimivan samalla konseptilla kuin nyt tämä ensimmäinenkin oli. Eli nuorisolle suunnattu koko perheen musiikillisena ilotteluna oleva tapahtuma, johonka kaikki ovat tervetulleita ikään katsomatta." 

Projektirahaa länsipirtti sai kahden Open mic-illan järjestämiseen 500€.