Ohjaamon ryhmät - Ohjaamo Kotka

K-18 Ryhmä

K-18 ryhmä on kaikille 18–30-vuotiaille nuorille aikuisille tarkoitettu avoin ja maksuton ryhmä. Ryhmätapaamisiin järjestetään tarvittaessa myös kyyti, jota voit parhaiten kysellä liittymällä ryhmän Whatsappiin lähettämällä viestin Emmin numeroon 040 643 3591.

K-18 ryhmässä mukana myös Kotka-Kymin seurakunta ja etsivä nuorisotyö Finders.

Tule rohkeasti tapaamaan uusia ystäviä!

 

Ypönä-ryhmä

Ypönä-ryhmä on 18-29-vuotiaille, jotka kokevat yksinäisyyden tunnetta ja hankaluuksia löytää kavereita. Ypönä-ryhmässä pääsee turvallisesti ja toiminnallisesti tutustumaan toisiin ihmisiin. Ypönä-ryhmä alkaa 3.11. ja kokoontuu kuusi kertaa torstaisin klo 17-18.30. Ypönä-ryhmän aikana etsitään ja tutustutaan muuhun Kotkan alueen ryhmätoimintaan (esim. Ohjaamon K18-ryhmä), jotta jokainen löytää itselleen mielekästä tekemistä muiden kanssa.


 

Ideapaja

Ohjaamon nuorten ideapaja (ent. Onni-raati) on Ohjaamon ryhmätoimintaa, jossa kehitetään ja tuotetaan tietoa nuorten palveluista nuorten näkökulmasta. Ideapajassa pääset antamaan palautetta ja vaikuttamaan nuorten asioihin. Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa tiistaisin eri teemoin.
Toiminta on tarkoitettu 15—30-vuotiaille.

Syksyn tapaamiset Yhteisötalo Messin A-talossa klo 17-18:
6.9., 11.10., 15.11. & 13.12.

Lisätietoa ja ryhmän sisällöstä tarkemmin:

Emmi Johansson 040 643 3591, emmi.johansson2@kotka.fi

Sari Konttinen 050 581 7325, sari.konttinen@ekami.fi

Voimauttava ryhmä jännittäjille

Voimauttava ryhmä jännittäjille on tarkoitettu 18-29-vuotiaille, joilla jännittäminen tekee arjesta, opiskelusta tai työstä haastavaa sekä vie turhaan elämästä voimavaroja. 

Ryhmässä harjoitellaan erilaisia taitoja ja keinoja jännityksen lieventämiseen, sekä tutustutaan itseen erilaisten tehtävien avulla.

Ryhmä kokoontuu tiistaisin Ohjaamolla ja voit itse vaikuttaa ryhmän aikatauluun. Kaikille ilmoittautujille soitetaan ennen ryhmän alkamista.

Jännittäjä-ryhmää vetävät ja lisätietoja antavat: 
kirsi.tahti@sotek.fi, p. 044 777 0448 sekä jaana.vehvilainen@te-toimisto.fi, p. 050 343 8670 

Muut ryhmät

Avittaja antaa yksilö- sekä ryhmäohjausta alle 30-vuotiaille, joilla on sosiaalisten tilanteiden pelkoa ja normaalia arkea haittaavaa jännitystä. Avittajan avulla etsitään omia voimavaroja, harjoitellaan sosiaalisia taitoja, tutustutaan uusiin ihmisiin ja suunnitellaan tulevaisuutta.

Karhulan Klubitalo tarjoaa erilaisia ryhmiä ja mahdollisuuksia tavata ihmisiä.
Kulttuuripaja KotHam toimii myös Klubitalolla. Kulttuuripaja on 18–35-vuotiaille suunnattua ryhmämuotoista vertaistoimintaa. Mitä siä haluaisit tehdä? – Aletaan tekemään sitä! 

Kotka-Kymin seurakunta tarjoaa myös monenlaista toimintaa nuorille ja nuorille aikuisille.
Esim. Nuorten aikuisten ryhmä (Nuorisotyönohjaaja Rita Halme, 044 752 9486)

Pyöräpaja on vapaaehtoisten pyörittämää toimintaa, missä tutustuu uusiin ihmisiin pyörien ja pyöräilyn parissa.

Kotkan Nuorisotyö pitää avoinna nuorisotiloja, joihin voi mennä viettämään aikaa. Tarkoitettu alle 18-vuotiaille.

Kotkan harraste ry sekä Kotkas liikutaa yhes-hanke tarjoaa maksuttomia liikuntaryhmiä Kotkassa.

Forge Café Tarkoituksena on ”nuorilta nuorille” toiminta eli nuoret suunnittelevat nuoria kiinnostavaa ohjelmaa, toimintaa ja kahvilan tarjontaa. Avoinna keskiviikkoisin klo 1619.

Rohkeasti mukaan toimintaan! 

 

-”on ystäviä jotka olet vasta nähnyt tai tulet näkemään” -