Ohjaamon ryhmät - Ohjaamo Kotka

K-18 Ryhmä

K-18 ryhmä on kaikille 18–30-vuotiaille nuorille aikuisille tarkoitettu avoin ja maksuton ryhmä. Mukaan tapaamisiin pääset helpoiten liittymällä ryhmän Whatsappiin lähettämällä viestin Minnin numeroon 040 643 3591.

K-18 ryhmässä mukana myös Etsivä nuorisotyö Finders, Sotek-säätiön Forge Cafe ja Autismisäätiö.

Tule rohkeasti tapaamaan uusia ystäviä!
 

Ideapaja

Ohjaamon nuorten ideapaja on Ohjaamon ryhmätoimintaa, jossa kehitetään ja tuotetaan tietoa nuorten palveluista nuorten näkökulmasta. Ideapajassa pääset antamaan palautetta ja vaikuttamaan nuorten asioihin. Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa pääosin maanantaisin, mutta välillä ryhmä vierailee toisaalla ja päivässä voi olla muutoksia.

Toiminta on tarkoitettu 15—30-vuotiaille.

Seuraava tapaaminen maanantaina 13.2. Yhteisötalo Messissä klo 18-19, missä suunnitellaan, missä vierailtaisiin tänä keväänä ja mistä palvelusta kutsuttaisiin porukkaa kuulolle.

Jos kiinnostuit, niin laita viestiä Ohjaamon ohjaaja Minni Kuismalle 040 643 3591 tai Onni-työntekijä Jaana Vehviläiselle 050 343 8670!

Voit tulla paikalle myös ilman ilmoittautumista ja yhteydenottoa!

Muut ryhmät

Avittaja antaa yksilö- sekä ryhmäohjausta alle 30-vuotiaille, joilla on sosiaalisten tilanteiden pelkoa ja normaalia arkea haittaavaa jännitystä. Avittajan avulla etsitään omia voimavaroja, harjoitellaan sosiaalisia taitoja, tutustutaan uusiin ihmisiin ja suunnitellaan tulevaisuutta.

Karhulan Klubitalo tarjoaa erilaisia ryhmiä ja mahdollisuuksia tavata ihmisiä.
Kulttuuripaja KotHam toimii myös Klubitalolla. Kulttuuripaja on 18–35-vuotiaille suunnattua ryhmämuotoista vertaistoimintaa. Mitä siä haluaisit tehdä? – Aletaan tekemään sitä! 

Kotka-Kymin seurakunta tarjoaa myös monenlaista toimintaa nuorille ja nuorille aikuisille.
Esim. Nuorten aikuisten ryhmä (Nuorisotyönohjaaja Rita Halme, 044 752 9486)

Pyöräpaja on vapaaehtoisten pyörittämää toimintaa, missä tutustuu uusiin ihmisiin pyörien ja pyöräilyn parissa.

Kotkan Nuorisotyö pitää avoinna nuorisotiloja, joihin voi mennä viettämään aikaa. Tarkoitettu alle 18-vuotiaille.

Kotkan harraste ry sekä Kotkas liikutaa yhes-hanke tarjoaa maksuttomia liikuntaryhmiä Kotkassa.

Forge Café Tarkoituksena on ”nuorilta nuorille” toiminta eli nuoret suunnittelevat nuoria kiinnostavaa ohjelmaa, toimintaa ja kahvilan tarjontaa. Avoinna keskiviikkoisin klo 1619.

Rohkeasti mukaan toimintaan! 

 

-”on ystäviä jotka olet vasta nähnyt tai tulet näkemään” -