Onni-toiminta - Ohjaamo Laukaa

ONNI-toiminta

Onnista psykososiaalista tukea

Sinä 18–29-vuotias nuori!

Mietityttääkö oma jaksaminen, arki, sosiaaliset suhteet tai et tiedä mihin suuntaan ja miten elämässä olisi hyvä edetä?

Onni-työ Laukaassa tarjoaa tukea ja apua näihin pohdintoihin. Ohjaamolla työskentelee Onni-työntekijä Suvi Karkiainen, jonka kanssa voit yhdessä pohtia tilannettasi. Tarjolla on niin yksilötyöskentelyä- kuin ryhmämuotoistakin tukea.

Yksilövalmennus lähtee omista tarpeistasi ja tavoitteistasi ja siinä etsitään polkuja kohti mielekästä elämää ja kannustetaan ottamaan pieniä konkreettisia askeleita kohti sitä, mikä on sinulle tärkeää. Työskentelyssä keskitytään vahvuuksiin ja voimavaroihisi. Niin sanottuun HOT- valmennukseen kuuluu 6–7-tapaamista, joiden lisäksi on mahdollisuus 1–3 seurantatapaamiseen. Työskentelyyn kuuluu harjoitteiden tekemistä tapaamisten välillä.

Jos omaan hyvinvointiin ja arkeen liittyvät teemat mietityttävät ja puhututtavat, mutta HOT-valmennukseen sitoutuminen ei ole mahdollista, niin tavata voi myös vaikka vain kertaluontoisesti. Joskus jo muutamakin tapaaminen saattaa auttaa asioissa eteenpäin. Kriteereitä asiakkaille ei ole, esimerkiksi kotikunnan tms. suhteen, Onni tarjoaa hyvin matalan kynnyksen psykososiaalista tukea.

Onnissa on tarjolla myös erilaisia paikallisia ja valtakunnallisia ryhmiä verkossa. Muun muassa hyvinvointi-, ADHD- ja jännittäjä- ryhmiä toimii suljettuina ryhminä verkossa. Lisäksi on mm. avoimia hyvinvointituokioita, joihin kuka vain hyvinvoinnin teemoista kiinnostunut nuori voi osallistua Discordissa.

Onnin ajankohtaiset palvelut löytyvät verkosta Onnin Facebook-sivuilta ja Instagramista. Voit myös halutessasi ottaa yhteyttä Suviin ja liittyä sähköpostilistalle, niin saat tietoa Onnin ajankohtaisista kuulumisista suoraan sähköpostiisi.

Olet sitten nuori, nuoren läheinen tai työssäsi nuoria kohtaava, ota rohkeasti yhteyttä, esimerkiksi WhatsApp-viestillä (puh. 050 529 0376) tai sähköpostitse (suvi.karkiainen@te-toimisto.fi).

 

Yhteystiedot:

Valmennusta mielen hyvinvointiin, sosiaalisiin suhteisiin ja arjen hallintaan
Suvi Karkiainen, puhelin 050 529 0376 tai suvi.karkiainen@te-toimisto.fi