Yhteistyökumppanit - Ohjaamo Laukaa

Hei verkosto ja yhteistyökumppanit! 

Ohjaamon Google Drive kansiosta voit ladata Ohjaamoon ja muihin palveluihin liittyviä mainoksia nuorille jaettavaksi tai näkösälle omalle toimistolle. 

Olethan meihin yhteydessä matalalla kynnyksellä, mikäli tarvitset lisätietoa palveluistamme. Jos et ole käynyt aiemmin Ohjaamo Laukaassa ja emme ole hoksanneet kutsua sinua tutustumaan niin voit myös ehdottomasti kutsua itsesi tai porukan työyhteisöstä kahville palveluun tutustumiseksi. Yhteydessä voit tällöin olla ohjaamokoordinaattoriin, yhteystiedot työntekijät välilehdellä. 

Voit ohjata nuoren Ohjaamo Laukaaseen: 

  1. Walk-in palveluun, jonne voi tulla myös nuoren kanssa yhdessä.
  2. Voit varata ajan nuorelle ennakkoon puhelimitse tai sähköpostilla. Nuori voi tulla ajalle itsenäisesti tai voitte tulla yhdessä.
  3. Voit olla yhteydessä Ohjaamoon ja pyytää meitä olemaan nuoreen suoraan yhteydessä, mikäli tähän on nuoren suostumus.
  4. Voit konsultoida Ohjaamo Laukaan henkilökuntaa, jos tarvitset uusia näkökulmia nuoren ohjaukseen tai lisää tietoa saatavilla olevista palveluista. Konsultaation voi toteuttaa anonyymistä tai nuoren luvalla myös tunnistettavasti.

Kuten nuortenkin kohdalla, myös yhteistyökumppaneiden, sinun ei tarvitse tietää keneen pitäisi olla yhteydessä. Riittää, että olet yhteydessä Ohjaamoon ja lähdetään siitä rakentamaan yksilöllisesti tilannetta eteenpäin. 

Ystävällisesti ja yhteistyötä odotellen

Ohjaamo Laukaan henkilökunta