Ajankohtaista - Ohjaamo Pori

Ajankohtaista

Tältä välilehdeltä löydät ajankohtaista tietoa Ohjaamo Porin tapahtumista ja ryhmistä. Myös sosiaalisen median kanaviamme seuraamalla pysyt ajantasalla näistä.


CHAT POISTUU KÄYTÖSTÄ OHJAAMOT.FI -SIVUSTOLTA 21.9.2023 alkaen palvelun tietoturvapuutteiden takia. Lähdemme selvittämään korvaavaa palvelua. Sillä välin voit olla meihin muiden kanavien kautta yhteydessä. Löydät etusivulta Ohjaamon yhteystiedot sekä linkit sosiaalisen median kanaviimme.

Tulossa

---------------------------------------

HYVINVOINTITUOKIOT

Tule Ohjaamolle pysähtymään oman hyvinvointisi äärelle!

Hyvinvointituokiolla keskustellaan eri hyvinvoinnin teemoista ja pohditaan yhdessä keinoja oman hyvinvoinnin tueksi. Keskusteluun saat osallistua juuri sen verran kuin itse haluat - voit tulla myös vain kuulolle.

Kenelle: 18-29-vuotiaille
Missä: Ohjaamo Pori, Yrjönkatu 17, Pori (Promenadikeskuksen katutaso)
Milloin: kerran kuussa torstaisin klo 15:45-17:30. Tuokio on avoin, eli voit tulla ja mennä miten sinulle sopii.

Jokaisella kerralla on vaihtuva teema:
14.9. Jännittäminen
12.10. Mielen kuntosalilla
9.11. Itsemyötätunto
14.12. Hyvinvointia luovuudesta


Hyvinvointituokiolla osallistutaan yhdessä Ohjaamojen Onnin järjestämään Discord-tuokioon, jonka jälkeen on mahdollista jatkaa yhdessä aiheen äärellä. Tarjolla on aina pientä välipalaa. Tuokiota ovat vetämässä Onnin ja Ohjaamon työntekijät.

Tuokiot ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse ilmoittautua.

Voit osallistua tuokioille myös itsenäisesti Discordin kautta. Ohjaamojen Onnin Discordiin pääset tästä linkistä: https://discord.gg/6UCUqU9Ssy 

---------------------------------------

HYVINVOINTIRYHMÄ

Kaipaatko muutosta? Olisiko nyt hyvä hetki pysähtyä hyvinvointisi äärelle?

Lähde mukaan Onnin hyvinvointiryhmään! Hyvinvointiryhmä on tarkoitettu 18–29-vuotiaille, jotka kaipaavat vertaistukea ja vinkkejä oman hyvinvointinsa tueksi. Ryhmän tavoitteena on vahvistaa itsetuntemusta ja antaa eväitä oman hyvinvoinnin vaalimiseen.

Hyvinvointiryhmään voi osallistua hyvin erilaisten hyvinvoinnin haasteiden kanssa, jo silloin kun havaitsee omassa hyvinvoinnissaan pieniä haasteita.

Hyvinvointiryhmä kokoontuu kuusi kertaa. Ryhmässä keskustellaan mm. stressistä, tutkitaan omia voimavaroja ja selviytymiskeinoja sekä kokeillaan kehoa ja mieltä rauhoittavia harjoituksia. Ryhmään osallistuminen edellyttää sitoutumista ja halua työskennellä oman hyvinvointinsa eteen. Ryhmä on maksuton.

Hyvinvointiryhmän aiheita ovat:
Hyvinvoinnin lähteillä
Tässä ja nyt
Toimiva arki
Stressi haltuun
Ajatuksen voima
Itsemyötätunto

Ryhmä kokoontuu 6.10.- 10.11.23 perjantaisin klo 12-14 Porin Keskustan Nuorisotalolla.

Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisää:
tiina.aydin@te-toimisto.fi p. 050 594 3461
r.lampinen@porinsininauha.fi p. 050 311 0048.

---------------------------------------

MIKÄ VITUTTAA? -ILLAT

Mikä sua vituttaa tukiviidakossa? Entä työttömyydessä?

Hei sinä alle 30-vuotias - tule kertomaan mikä sua vituttaa, päästelemään patoutuneita höyryjä ja hakemaan ratkaisuja vitutuksen aiheisiin!

Ohjaamolla, Yrjönkatu 17, Pori, (Promenadikeskus)

  • to 5.10.23 klo 16:30-18:30 - Mikä vituttaa tukiviidakossa?
  • to 16.11.23 klo 16:30-18:30 - Mikä vituttaa työttömyydessä?


STM ja THL ovat ilmaisseet mielenkiintonsa kuulla nuorten ajatuksia käynnissä olevan sosiaaliturvauudistuksen valmistelun tueksi. Illoissa esille nousseet vitutuksen aiheet & ratkaisuehdotukset viedään siis heille tiedoksi.

Voit osallistua illan keskusteluun juuri niin paljon kuin haluat, ja täysin nimettömästi. Käytämme myös post it-lappuja apuna vitutuksen aiheiden esiin tuomisessa. Ilta on avoin, eli paikalla ei tarvitse olla koko aikaa. Ilta on täysin maksuton eikä sinun tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Tarjolla on pizzaa! Myös vegee ja gluteenitonta.