Palvelut - Ohjaamo Pori

Ohjaamon palvelut

Jos et tiedä, mistä aloittaa, aloita Ohjaamosta. Alta löydät lisätietoa Ohjaamo Porin palveluista.

Ohjaamotyöntekijät

Ohjaamotyöntekijät auttavat sinua kaikissa mieltäsi askarruttavista asioissa. Kysymyksesi voivat liittyä esimerkiksi koulutukseen, työhön, arkeen tai hyvinvointiin. Ohjaamotyöntekijät ovat paikalla Ohjaamossa päivittäin ja he palvelevat sinua myös etänä. Heidän kanssaan voit tehdä esimerkiksi ansioluettelon, etsiä sinulle sopivaa harrastusta tai jutella mistä tahansa asioista.

Ohjaamojen Onni

Ohjaamojen Onni tarjoaa tukea psyykkiseen ja sosiaaliseen hyvinvointiin 18-29-vuotiaille koko Suomessa. Onni tarjoaa tukea yksilöllisesti ja ryhmämuotoisesti. Palveluita on saatavilla kasvotusten ja verkon välityksellä. Palvelut ovat maksuttomia eikä diagnooseja tarvita. 

Onni tarjoaa mm. hyvinvointi- ja jännittäjäryhmiä sekä verkon kautta toteutettavia tuokioita, joista voit saada vertaistukea ja työkaluja omaan arkeen. Lisäksi HOT-muutosvalmennuksessa nuorta tavataan kasvokkain tai etänä ja etsitään yhdessä nuoren hyvinvointia tukevia askeleita ja mielen hyvinvointia.

Lisätietoja Onnin palveluista ja ryhmistä löydät täältä. Porin Onni-työntekijöiden yhteystiedot löydät Työntekijät-välilehdeltä.Ohjaamossa päivystää eri alan asiantuntijoita kuten Kelan työntekijä, työvalmentaja, opinto-ohjaaja ja kuntakokeilun TE-asiantuntija.