Palvelut - Ohjaamo Salo

Palvelut

Koulutus, työ, raha-asiat, asuminen, terveys ja hyvinvointi, ihmissuhteet, vapaa-aika

 

Ohjaamo on alle 30-vuotiaille nuorille suunnattu palvelupiste, josta nuori voi saada neuvoja mihin tahansa mieltä askarruttavaan kysymykseen. Ohjaamon ideana on, että nuori saa mahdollisimman kattavasti tietoa ja neuvoa tarpeidensa mukaan.

Ohjaamosta saat ohjausta ja neuvontaa muun muassa työhön ja työllistymisen tukemiseen, urasuunnitteluun, kouluttautumiseen, asumiseen ja talouden hallintaan liittyen. Ohjaamon kautta on mahdollista saada tietoa nuorille suunnatuista palveluista, kursseista ja ryhmistä, kansainvälistymisen mahdollisuuksista, sekä paikallisista tapahtumista.

 

Asiantuntijat päivystävät

Ohjaamossa päivystää viikoittain TE-palveluiden asiantuntija, joka on yksinomaan nuorten käytettävissä. Ohjaamossa ja samoissa tiloissa toimivassa Voimala 2.0:ssa on myös viikoittain vaihtuvia asiantuntijoita päivystämässä, edustettuina ovat mm. Kelan ja sosiaalityön palvelut.

 

Ota yhteyttä tai tule paikan päälle

Ohjaamon palvelut ovat maksuttomia ja luottamuksellisia, eikä sinun tavitse edes kertoa nimeäsi, ellet halua. Voit olla yhteydessä whatsappilla, soittamalla, sähköpostilla tai vain tulemalla paikan päälle!

 

Sen lisäksi että saat meiltä neuvoja, voit tulla meille nauttimaan kupin kahvia tai käyttämään tietokonetta. 

 

Tervetuloa Ohjaamo Saloon!