Palvelut - Ohjaamo Salo

Palvelut

Koulutus, työ, raha-asiat, asuminen, terveys ja hyvinvointi, ihmissuhteet, vapaa-aika

 

Ohjaamo on alle 30-vuotiaille nuorille suunnattu palvelupiste, josta nuori voi saada neuvoja mihin tahansa mieltä askarruttavaan kysymykseen. Ohjaamon ideana on, että nuori saa mahdollisimman kattavasti tietoa ja neuvoa tarpeidensa mukaan.

Ohjaamosta saat ohjausta ja neuvontaa muun muassa työhön ja työllistymisen tukemiseen, urasuunnitteluun, kouluttautumiseen, asumiseen ja talouden hallintaan liittyen.

 

Asiantuntijat päivystävät

 

Ohjaamossa päivystää arkisin klo 12-15 Salon työllisyyden kuntakokeilun omavalmentaja, joka on yksinomaan nuorten käytettävissä.

Lisäksi paikalla ovat vuorotellen vuorotellen esimerkiksi Kelan, aikuissosiaalityön, talousneuvonnan, ammattiopiston, etsivän nuorisotyön, henkilöstöpalveluyritysten ja eri yhdistysten edustajia.

Näet ajantasaisen viikko-ohjelman Voimalan sivuilta: salo.fi/voimala

Teemme tiivistä yhteistyötä palvelupiste Voimala 2.0:n kanssa. Voimala on kaikille salolaisille avoin paikka, josta saat apua esimerkiksi työn hakemiseen, koulutuksiin ja työkyvyn ylläpitämiseen. Voimalassa voit myös käyttää veloituksetta tietokonetta, skanneria ja tulostinta.

 

Ota yhteyttä tai tule paikan päälle

Ohjaamon palvelut ovat maksuttomia ja luottamuksellisia, eikä sinun tavitse edes kertoa nimeäsi, ellet halua.

Ajanvarausta ei tarvita, mutta jos kuitenkin haluat varata ajan, voit soittaa meille, lähettää sähköpostia tai ottaa yhteyttä somessa! 

Sen lisäksi että saat meiltä neuvoja, voit tulla meille nauttimaan kupin kahvia tai käyttämään tietokonetta. 

Tervetuloa Ohjaamo Saloon!