Kesätyöt - Ohjaamo Valkeakoski

Kesätyöt

Duunia Koskista kesäksi -kampanja on päättynyt, mutta kesätöiden parissa työskennellään Ohjaamossa edelleen! Kampanjasivustolta löydät edelleen avoinna olevat tehtävät Kesätyöpaikat -osiosta. Tarjolla on myös paljon muuta tietoa työnhaun tueksi. Ota yhteyttä Ohjaamoon, mikäli haluat apua työnhakuun!

Ohjaus ja neuvonta

Järjestämme työnhakuun liittyvää ohjausta ja neuvontaa Ohjaamossa, jossa voidaan yhdessä hioa CV:t ja hakemukset kuntoon. Voimme myös harjoitella yhdessä työhaastattelua ja päivittää kuvasi CV:tä varten. Varaa aika Ohjaamoon tai tule vain paikan päälle keskiviikoisin ja torstaisin klo 12-16. Ohjaamoon voit olla yhteydessä muina arkipäivinä klo 9-15.

 

Kesäduuni-info 

Kesäduuni-info on Valkeakosken, Urjalan ja Akaan yhteinen kesätyöinfo. Käy kuuntelemassa info, linkki tallenteeseen tässä. Kesäduuni-infossa kerrotaan kattavasti työnhakuun liittyvistä asioista. Tunnin kestävässä webinaarissa käydään läpi kesätöiden hakemiseen valmistautuminen, ansioluettelon laatiminen ja työhakemuksen kirjoittaminen, hakijajoukosta erottautuminen ja mistä kesätöitä löytyy!


 

Kaupungin kesätyönhaku

Kaupungin kesätyönhaku käynnistyi 16.2. ja päättyi 16.3. Seuraa puhelinta ja sähköpostia mahdollisten yhteydenottojen varalta!

Lisätietoa Valkeakosken kaupungin kesätöistä

www.duuniakoskista.fi

 

Hyödyllisiä linkkejä ja oppaita:

Työnhakuopas

Työnhakuvinkkejä

Kesätyön ABC

Duunikoutsi-sovellus

Testejä ja pelejä