Etusivu - Ohjaamo Stage, Hämeenlinna

Ohjaamo Stage

Ohjaamot ovat matalan kynnyksen palveluja, jotka tarjoavat monialaisia palveluja alle 30 -vuotiaille nuorille. Ohjaamo tarjoaa tietoa, neuvontaa ja ohjausta hyvinvointiin, koulutukseen, työllisyyteen, itsenäistymiseen, terveyteen, asumiseen ja moniin muihin arjen asioihin liittyen.

Ohjaamojen motto: Jos et tiedä, mistä aloittaa, aloita Ohjaamosta!

Kysymys kuin kysymys, me autamme sinua eteenpäin. Tule käymään, laita viestiä tai soita, me ollaan täällä just sinua varten! Tuu vaikka vain kahville.

Hämeenlinnan Ohjaamo Stage tarjoaa nuorille aikuisille myös kohtaamispaikan ja olemisen tilan, minne olet tervetullut aina sen auki ollessa, eli ma - to klo 12 - 16  sekä maanantaisin vielä klo 16 -20 avoimen olemisen tilaan ilman sen kummempaa asiaa. Maanantaisin Ohjaamolla on myös paikka terapeuttiselle keskustelulle, ammattilaisen terapeutin kanssa - Walk in -terapiaa joka maanantai klo 16.30 - 19.30.

Hämeenlinnassa Ohjaamossa hoidetaan kaikkien kuntakokeiluun kuuluvien, alle 30-vuotiaiden nuorten työllisyysasiat. Ohjaamon yläkerrassa toimii nuorten terveysneuvonta myös muina aikoina kuin Ohjaamon aukioloaikoina.


Ohjaamo tarjoaa monipuolista tietoa, neuvontaa ja ohjausta 
alle 30 -vuotiaille nuorille ja heidän läheisilleen.


Klikkaa meidän esitteeseen tästä

Ohjaamo some