Etusivu - Ohjaamo Lohja

Tervetuloa Ohjaamo Lohjaan!

Jos et tiedä mistä aloittaa, aloita Ohjaamosta!

Ohjaamo on aina oikea paikka silloin, kun tarvitset elämässäsi tukea ja neuvontaa, asiassa kuin asiassa. Usein Ohjaamossa asioidaan silloin, kun mielessä on esimerkiksi työhön, koulutukseen tai terveyteen liittyviä kysymyksiä. Näiden lisäksi Ohjaamosta haetaan vastauksia muun muassa itsenäistymiseen sekä talouteen liittyvissä kysymyksissä. Mikään asia ei ole liian suuri tai pieni Ohjaamossa asiointiin. Ota rohkeasti meihin yhteyttä.

Ohjaamon palvelut ovat maksuttomia ja luottamuksellisia. Voit halutessasi asioida nimettömästi. Voit olla meihin yhteydessä eri kanavien kautta. Työntekijöiden yhteystiedot löydät toistaiseksi NuoriLohjan Henkilöstö-verkkosivuilta.

Toimimme samassa rakennuksessa Lohjan kaupungin Nuorisokeskuksen ja Toimintakeskus Harjulan kanssa aivan Lohjan keskustassa. Ohjaamossa työskentelevät etsivät nuorisotyöntekijät, uraohjaaja, ja TE-toimiston asiantuntija. Säännöllisesti Ohjaamossa voi tavata sosiaalityön, Kelan, talous- ja velkaneuvonnan sekä ulosoton työntekijöitä. Samassa talossa työskentelee myös muu joukko nuorten asioiden asiantuntijoita. Mikäli Ohjaamossa ei ole juuri sinulle sopivaa palvelua tarjolla, etsimme sitä kanssasi yhdessä. Et jää asiasi kanssa yksin. Pääset tutustumaan tarjoamaamme tukeen ja apuun Palvelut-välilehdeltä. Jos tiedät mihin aiheeseen kaipaat tukea, käy katsomassa aiheista Työ, Terveys ja hyvinvointi, Koulutus, Raha-asiat, Asuminen, Ihmissuhteet tai Vapaa-aika! Ei haittaa, vaikket tietäisi mihin asiaan tarvitset apua tai sinulla olisi useammasta aiheesta tuentarvetta, koska mottomme on "Jos et tiedä mistä aloittaa, aloita Ohjaamosta!"

 

Seuraa Ohjaamo Lohjaa (@ohjaamolohja sosiaalisen median kanavissamme!
Instagram
TikTok
Ota yhteyttä Ohjaamoon ensisijaisesti Ohjaamo-neuvonnan aukioloaikoina tai tee etsivän nuorisotyön ilmoitus Yhteys etsivään -verkkosivuilla!

Ohjaamo Lohjan Instagram